Banner WeSki
Onze club

Het doel van onze club is onze leden op te leiden tot ervaren wedstrijdskiërs en die te laten deelnemen aan zowel binnenlandse als buitenlandse wedstrijden. Iedereen zowel jong als oud kan lid worden van onze club. Onze club is weliswaar geen club om te leren skiën, maar een club om je skiën te verfijnen.

In het Racing Team leren de leden alle basisvaardigheden van het wedstrijdskiën, in hoofdzaak slalom & reuzeslalom. Het Racing Team is eveneens opgesplitst in groepen volgens leeftijd. Zij trainen één tot twee keer per week en krijgen conditietraining. Gezien we een racing team zijn, nemen we ook deel aan wedstrijden op verschillende niveau's.

Gemotiveerde kinderen die speelsgewijs beter willen worden in het skiën, kunnen lid worden van onze U8-club (tot 8 jaar)  Hier trainen de kinderen tot ze voldoende technische bagage hebben om door te stromen naar het Racing Team. De U8-club traint één keer per week op zondag. Kinderen moeten ploegbochten kunnen maken en zelfstandig de lift kunnen nemen.

Lid worden Huishoudelijk reglement Privacyverklaring

Bestuur
Maatschappelijke zetel
WeSki!
Elektronicalaan 11
2610 Wilrijk
België
T: (+32) 3 828 93 93
E: info@weski.be
B: BE11 9731 6184 5948
O: BE 0654.803.448